Nyt sommeren

Endelig er sommeren her! Sola står nå står på sitt aller høyeste – sommerblomstene strekker seg helt opp og åpner seg mot himmelen, den lyse natta er kort, fuglene synger, lufta er mild – frem med sommerklærne! 

Dette er tida for å feire og glede seg – og mange gifter seg akkurat nå rundt sankthans.

Sommersesongen i den kinesiske kalenderen består av den stilige slangens måned (mai), den aktive hestens måned (juni) og den hjemmekjære geitas måned (juli). 

I kinesisk medisin tilsvarer sommersesongen hjertet. Hjertet ser vi ikke bare på som et fysisk organ, men vi sier at vi sanser verden omkring oss med hjertet. Det er der sjelen bor. Og vi forholder oss til andre mennesker via hjertet. Søvnproblemer, som mange opplever nå om sommeren kan ofte relateres  til en ubalanse i hjerte-energien. 

La oss omfavne, være tilstede i og nyte varmen, lyset, fargene, livet – hengi oss til all denne «maksimale Yang» som tiden rundt midtsommer representerer!

Nyt sommeren – det er bra for sjela!

https://www.vibekeklev.no/matsomstyrkeryin/embed/#?secret=GvBj6useEe#?secret=N3a8INdOUj
Pynt din sommersalat med spiselige blomster!
8 tips i sommervarmen – ta vare på Yin!

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om akupunktur så ta gjerne kontakt! Jeg pleier å svare raskt tilbake på post@vibekeklev.no telefon 91388595 , via messenger på Facebook eller på Instagram.

Ønsker du å bestille time?

Skroll til toppen