Style boligen før visning med feng shui

Jeg har gjort en morsom jobb.

Jeg fikk i oppdrag å gi råd om styling med Feng Shui  til et hus som skulle selges. Å selge boligen sin er for de fleste nordmenn den største og viktigste salget man gjør i løpet av livet. Sånn var det også for denne familien. Huset skulle fotograferes og gjøres klart for visning. Klart de ville at huset skulle ta seg best mulig ut. Kunne jeg hjelpe dem med å vise det fram fra sin aller beste side for sine potensielle nye beboere?

Jeg gjorde det som jeg pleier ved Feng Shui oppdrag: så på beligenheten til huset, ga råd om hvordan de kunne dempe det som kalles «aggressiv energi» og forklarte hvordan de kunne tilrettelegge for god energiflyt til og inni huset. Jeg målte med kompasset mitt og gjorde beregninger ut fra den kinesiske kalenderen. Deretter kunne jeg gi mer spesifikke råd om hvordan de kunne aktivere potensialet i huset sitt, ved hjelp av farger, møblering, tema osv. 

Når man innreder med Feng Shui jobber man etter naturens lover. Og når huset er innredet i tråd med sin særegne natur føles som det «klikker på plass». Dette skaper et godt bomiljø og er bra for menneskene som bor der. Er det ikke dette vi egentlig ønsker oss og trenger fra et hjem?

Huset var på forhånd tømt for rot og skrot. Dette gir en lett og fin energi å jobbe med. Photoshoot var rett rundt hjørnet, så endringene kom fort i stand. Bilder med spørsmål om detaljer tikket inn på telefonen min dagene etter. Kjempegøy!

Jeg fikk god tilbakemelding etter denne jobben. Oppdragsgiver var fornøyd med rådene de hadde fått, fotografen sa det var perfekt styling, etter at annonsen var lagt ut de fikk de raskt henvendelse fra en som bød godt over takst, og henvendelse fra en interiør-journalist som ville lage reportasje om huset. Alle var kjempefornøyde!

Feng Shui brukes først og fremst for å lage gode bomiljøer og som personlig utvikling  for dem som skal bo der, men kan altså også brukes for å style før salg.

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om akupunktur så ta gjerne kontakt! Jeg pleier å svare raskt tilbake på post@vibekeklev.no telefon 91388595 , via messenger på Facebook eller på Instagram.

Ønsker du å bestille time?

Skroll til toppen