Man kan style bolig før visning med Feng Shui selv om Feng Shui vanligvis brukes for å lage godt bomiljø og som støtter innboene personlig utvikling.  

 

Style bolig før visning med Feng Shui

Jeg fikk for en stund siden i oppdrag å gi råd om styling med Feng Shui  til et hus som skulle selges. Å selge boligen sin er for de fleste nordmenn den største og viktigste salget man gjør i løpet av livet. Sånn var det også for denne familien. Huset skulle fotograferes og gjøres klart for visning. Klart de ville at huset skulle ta seg best mulig ut for sine nye beboere! Kunne jeg hjelpe dem å style boligen med Feng Shui før visning?

Tilrettelegge for gunstig energi

Jeg gjorde det som jeg pleier ved Feng Shui oppdrag: så på beliggenheten til huset, ga råd om hvordan de kunne dempe det som kalles «aggressiv energi» og forklarte hvordan de kunne tilrettelegge for god energiflyt til og inni huset. Jeg målte med kompasset mitt og gjorde beregninger ut fra den kinesiske kalenderen. Deretter kunne jeg gi mer spesifikke råd om hvordan de kunne aktivere potensialet i huset sitt, ved hjelp av farger, møblering, tema osv.

Når man innreder med Feng Shui jobber man etter naturens lover. Og når huset er innredet i tråd med sin særegne natur føles som det «klikker på plass». Dette skaper et godt bomiljø for menneskene som bor der g gir oss det vi trenger fra et hjem.

Lett å jobbe med ryddig og ren energi

Huset var på forhånd tømt for rot og skrot. Dette gir en lett og fin energi å jobbe med. Photoshoot var rett rundt hjørnet, så endringene kom fort i stand. Bilder med spørsmål om detaljer tikket inn på telefonen min dagene etter. Kjempegøy!

Jeg fikk god tilbakemelding etter denne jobben. Oppdragsgiver var fornøyd med rådene de hadde fått. Fotografen sa det var perfekt styling. Etter at annonsen var lagt ut de fikk de raskt henvendelse fra en som bød godt over takst, flere henvendelser før visning. Det kom dessuten en henvendelse fra en interiør-journalist som ville lage reportasje om huset.! Huset ble til slutt solgt godt over takst til tross for at boligmarkedet var på nedadgående. Alle var kjempefornøyde!

Har du spørsmål om Feng Shui 

Har du spørsmål om Feng Shui eller ønsker å bestille en konsultasjon er det bare å ta kontakt på tel 913 88 595 eller post@vibekeklev.no