Feng Shui prinsipper for balanse og harmoni

Når man innreder med Feng Shui prinsipper tilrettelegges hjemmet ditt slik at sjelen føler seg hjemme. Med mer balanse og harmoni rundt seg kan også kroppen slappe av. Du får dermed en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg.

Det handler altså ikke bare om å lage et interiør som er pent å se på, selv om det estetiske også er viktig. «Ingenting er god Feng Shui om det ikke også er godt å se på» heter det.

Hjemmet er et speilbilde på oss selv. Når vi endrer hjemmet etter Feng Shui prinsipper legger vi til rette for at ringvirkninger i livet kan oppstå.

Feng Shui prinsipper

Direkte oversatt fra kinesisk betyr Feng Shui vind – vann. Dette henspeiler på kreftene rundt oss som påvirker oss daglig.

Feng Shui inneholder mange retninger og tradisjoner eller «skoler». Noen viser oss hvilket samspill huset er i med omgivelsene sine. Da ser vi på hvordan huset ligger i forhold til landskapet, veier eller andre hus. Du kan gjenkjenne om du lever beskyttet og trygt eller om du lever mer eksponert og utsatt. Kommer energien lett til deg eller kanskje føler du på en energi – lekkasje som gjenspeiles i boligen din?

Andre Feng Shui prinsipper forklarer gjennom kompasset hvordan himmelretningene påvirker bygningen og dermed deg.

Den kinesiske tankegangen er hele tiden preget av samspillet mellom yin, yang og fem elementer. Hensikten med å bruke disse teoriene er å kunne finne bedre harmoni og balanse. Dette brukes også når man gir råd om fargebruk og møblering. Eller når man skal finne den beste plasseringen for en seng eller en spiseplass.

Rydding

Rot og uorden bidrar ikke til god atmosfære. Rydding handler vel så mye om å gi plass til det du vil beholde som å være «flink». Jeg har sett utrolige endringer skje i folks liv etter en real opprydding. Hvis tanken på å rydde opp føles som et uoverkommelig ork kan kanskje mine ryddetips være til hjelp?

Slik foregår en Feng Shui konsultasjon

For å kunne gjøre en Feng Shui konsultasjon er det beste om jeg kommer til stedet. Det er også mulig å gjøre en del via Skype.

Vi tar utgangspunkt i hvor du er i livet her og nå, og hva det er du egentlig ønsker å få til eller å skape. Jeg finner hvordan dette kan gjenspeiles i boligen din og kommer med konkrete råd eller Feng Shui kurer. Det kan dreie seg om å finne motiver og farger som inspirerer og løfter deg. Og som setter fokus på det som er viktig. Ofte kan overraskende små grep skape bedre flyt.

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om akupunktur så ta gjerne kontakt! Jeg pleier å svare raskt tilbake på post@vibekeklev.no telefon 91388595 , via messenger på Facebook eller på Instagram.

Ønsker du å bestille time?

Rull til toppen