Reading - næring for sjelen

Reading

Reading er en prosess hvor et menneske leser og gir tilbake informasjon om et annet – det etableres et bånd av informasjon mellom oss to som varer like lenge som readingen. Jeg bruker det tredje øyet og hjertet til å lese  med.

Reading er å se med klarhet – du får spirituell informasjon om livet ditt, og readingen kan bringe klarhet til de områdene du ønsker å ta fatt i. Det kan vise deg veien videre i livet og vise  hvordan du skaper livet ditt. For det som viser seg i livene våre, speiler hva som foregår inni oss.

I reading kan man skjære gjennom og komme inn til det vare og myke. Da kan vi paradoksalt nok også få kraft til å tørre å stå i storheten og det guddommelige. Klarheten går gjennom uvesentligheter: Det som ikke handler om deg, men om alle andre og hva du gjør for å være der for dem. Fokuset blir her på det som er din sanne essens og din måte å leve livet på. Vi går bort fra de ytre kravene og inn i det indre landskapet.

Det er en gave å få folde ut mer ut av seg selv og å tørre å ta skritt på sin egen vei.

Reading kan gi mer jording og følelse av å stå støtt i din sannhet i vanskelige situasjoner. Dette kan gi dine valg en trygg forankring innover i hjertet ditt til, en forankring som også strekker seg opp mot himmelen. Slik kan man stå støtt, trygt og solid som et stort eiketre.

Det er også en gave til jorda å finpusse hvem vi er, hver og en av oss – at vi viser mer av vårt mangfold og vår individualitet. Å se og bli sett i reading kan være en del av dette denne finpussen.

Guddommelige energier og engler som ønsker å hjelpe deg, kan dukke opp i readingen. Det kan komme frem traumer som du er rede til å gi slipp på – fra dette livet eller tidligere liv. Kanskje er det skytsengelen din som vil gi deg et budskap og får din oppmerksomhet et øyeblikk? Støyen fra EGOet vårt kan formørke horisonten vår og skape frykt og uro. Kanskje er det en lekenhet du trenger å slippe løs?

En reading snakker sjelens språk, poetisk og i bilder. Logikk og intellektet legger vi til side – de gir oss ikke den næringen vi trenger.  Ønsker du å lytte og å ta imot budskapet? Reading er et stort og mektig redskap.

Reading kan foregå ved at man sitter overfor hverandre i samme rom,  over telefon eller via skype.

Har du spørsmål om reading så hjertelig velkommen til å ta kontakt! Jeg tilbyr 15 min gratis telefonsamtale slik at vi kan finne ut om jeg er den rette til å gi deg en reading. 

Du kan bestille reading på min online timebestilling, e-post: post@vibekeklev.no eller telefon 913 88 595. Hvis du bare er litt nysgjerrig på hva reading og har spørsmål så tilbyr jeg 15 min gratis telefonsamtale. Da kan du også få kjenne på om jeg er den rette til å gi deg en reading. Ta kontakt på e-post eller telefon for å avtale tid!

Jeg er utdannet i reading og healing ved Astarte inspiration, eller «engleskolen» og er sertifisert derfra.