Hva er reading?

Reading handler om å tolke og forstå informasjon. Det er din informasjon som dukker opp hos meg og jeg «leser» innholdet for deg. Det er nesten som en live drømmetydning. Jeg setter ord på din indre prosesser.

Jeg er utdannet i reading og healing ved Astarte inspiration, eller «engleskolen» og er sertifisert derfra.

Leser nøytralt fra mitt ståsted

Jeg kanaliserer ikke noe eller noen utenfor meg selv. Tvert i mot så kan forstyrrende energier oppdages og lukes ut hvis det dukker opp. Guddommelige energier og engler som ønsker å hjelpe deg, kan derimot dukke opp i reading. De kommer, hjelper til og forsvinner igjen.

Noen ganger kan tema som dukker opp ligge litt frem i tid. Man skjønner det først etterpå hva budskapet egentlig var.

Reading kan foregå ved at man sitter overfor hverandre i samme rom,  over telefon eller via skype.

Hva kommer frem i en reading?

Reading er å se med klarhet. Du får informasjon om livet ditt, og dette kan bringe klarhet til det du ønsker å ta fatt i. Det kan være en spesiell situasjon som du synes er vanskelig eller som du står fast med, som du ønsker belyst med reading. Det er fint å ta tak i konkrete ting på denne måten. Man kan også «lese fritt» og se på det som kommer. Hva sjelen har i «innboksen» sin så og si – hva du står i og hva du bearbeider.

Jeg leser ikke andre folk enn dem som har bestilt reading hos meg. Hvis du er i en vanskelig relasjon kan vi se på hva det sitter på i deg og hvorfor du har havnet i denne situasjonen. Å bearbeide på den måten kan ofte være svært effektivt.

Noen ganger er det helt konkrete ting som kommer. Det kan for eksempel være øvelser du kan gjøre og ting du bør spise. Andre ganger handler det mer om å gjenkjenne følelser og få dette plassert gjennom konkrete bilder.

Det kan også komme frem traumer, frykt eller offerrolle som du er rede til å gi slipp på – også fra tidligere liv. Dette kan være med å styre valg og hvordan du håndterer situasjoner i nåtiden. Når det gir slipp kan fokuset komme over på din sanne essens og din egen måte å leve livet på.

Virkning i livet

Dette kan vise deg veien videre i livet og gi deg bevissthet om hvordan du skaper livet ditt. For det som viser seg i livene våre til enhver tid, speiler hva som foregår inni oss. Dette fenomenet kalles manifestering.

En reading er både bevisstgjøring og energiarbeid. Det vil si at du både kan få klarhet omkring en situasjon og eller noe du står fast med. Når man jobber energetisk med et tema kan det skje at det plutselig løser seg på «magisk vis» etterpå.

Poetisk språk er sjelens språk

Reading kan gi mer jording og følelse av å stå støtt i din sannhet i vanskelige situasjoner. Dette kan gi dine valg en trygg forankring innover i hjertet ditt. Slik kan du stå støtt, trygt og solid som et stort eiketre.

I reading kan man skjære gjennom og komme inn til det vare og myke. Da kan vi paradoksalt nok også få kraft til å tørre å stå i storheten og det guddommelige.

Det er en gave å få folde ut mer ut av seg selv og å tørre å ta skritt på sin egen vei. Det er også en gave til jorda å finpusse hvem vi er, hver og en av oss – at vi viser mer av vårt mangfold og vår individualitet. Å bli sett og bekreftet i reading kan være en del av dette denne finpussen.

En reading snakker sjelens språk, poetisk og i bilder. Logikk og intellektet gir ikke sjelen den næringen den trenger. Ønsker du å lytte og å ta imot budskapet?

Du kan bestille reading på min online timebestilling, e-post: post@vibekeklev.no eller telefon 913 88 595. Hvis du bare er litt nysgjerrig på hva reading er og har spørsmål så tilbyr jeg 15 min gratis telefonsamtale. Da kan du også få kjenne på om jeg er den rette til å gi deg en reading. Ta kontakt på e-post eller telefon for å avtale tid!

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om akupunktur så ta gjerne kontakt! Jeg pleier å svare raskt tilbake på post@vibekeklev.no telefon 91388595 , via messenger på Facebook eller på Instagram.

Ønsker du å bestille time?

Skroll til toppen