Min Bakgrunn

Siden 2005 har jeg hatt stor glede over å kunne hjelpe folk med en naturlig, levende medisin.

Akupunktør i Oslo siden 2005

Jeg ble utdannet som akupunktør i Oslo ved Akupunkturhøgskolen i 2005. Siden da har jeg hatt stor glede av å kunne hjelpe folk med små og store plager gjennom en naturlig, levende medisin.

Arbeidserfaring

 • Akupunktør i eget firma 1. juli 2016 – d.d.
 • Akupunktør og medeier i Markveien Naturmedisinske Senter 2005 – 2016
 • Hovedtillitsvalgt Norsk Sykepleierforbund, Rikshospitalet 1999 – 2001
 • Sykepleier, Rikshospitalet 1996 – 2007
 • Skuespiller og praktikant Sella Polaris 1989 – 1991

Mitt yrkesaktive liv har dreiet seg om omsorg og behandling. Jeg har mye erfaring med akupunktur til gravide og underviser akupressur på Doulaskolen.

Å drive med Taiji har siden 2008 vært en del av min praksis innen kinesisk medisin. 

Feng Shui er den kinesiske filosofien anvendt på omgivelser og viser hvilke muligheter for å få glede av våre omgivelsene og hvordan vi kan tilrettelegge dem for å nå våre mål. Kinesisk astrologi er også en del av denne praksisen.

Jeg har i to år vært med i styret i Akupunkturforeningen.

Spiritualitet er en viktig og naturlig del av mitt liv og jeg er stadig interessert i å lære meg noe nytt. Jeg begynte på Astarte inspiration eller “Märtas engleskole” i 2012. Der lærte jeg disiplinene healing og reading og gjennom dette mer om kommunikasjon og å lytte innover til min egen sannhet – noe som jeg har funnet svær nyttig når man daglig jobber med mennesker!

Utdanning

 • Diverse akupunkturfaglige  kurs fra 2005 – dd
 • Astarte inspiration reading og healing 2011- 2013
 • Akupunkturhøgskolen, videreutdannelse i akupunktur til barn 2006 -2007
 • Akupunkturhøgskolen, 3 1/2 årlig utdannelse for helsepersonell 2002 – 2005
 • Nordisk Feng Shui Skole 1999 – 2004
 • Sykepleierhøgskolen i Sør -Trøndelag, grunnutdanningen1992 – 1995

 

Hvis du føler deg litt sliten, har vondt eller er syk og nedbrutt, strever med noe eller bare ønsker en impuls på videre veien så er døra mi åpen for deg. Velkommen! Du kan rask og enkelt bestille time online.

 

Feng Shui tips

Velkommen til mine årstidstips!

Jeg deler min kunnskap om hvordan du kan leve i samspill med naturens sykluser. Lær om deg selv, helse og kropp i månedens e-post!

Så gøy! Velkommen til sesongens tips