akupunktør i oslo

Akupunktør i Oslo 

Svart-hvitt portrett av en blid og klarsynt akupunktør i oslo

Jeg er en erfaren akupunktør og sykepleier som har drevet praksis i Oslo siden 2005. Som akupunktør og samtalepartner hjelper jeg dem som ikke finner hjelp med eller forståelse for sine helseplager i det offentlige helsevesen.

I 11 år var jeg medeier i og drev Markveien Naturmedisinske Senter på Grünerløkka. Siden 2016 har jeg drevet klinikk for meg selv i Oslo sentrum.

Jeg har jobbet mye med akupunktur til gravide, og ble derfor headhuntet som lærer i akupressur på Doulaskolen.

Jeg vet at nøkkelen til suksess i helbredelsens kunst ligger i å forstå helheten. Å kunne oppdage og adressere det bakenforliggende er en prosess. Alle mennesker er unike og det er tilstander av smerte og ubehag også. Akupunktur er et eldgammelt og effektivt medisinsk system som forholder seg til dette. Derfor brenner jeg for å bringe det ut!

Jeg er medlem av Akupunkturforeningen og Acupuncturists without borders.

Når du får mer overskudd kan du føle deg sunnere, roligere og sterkere.

Mine verktøy er min bakgrunn som sykepleier, akupunktør, mine ferdigheter innen healing, reading samt kunnskap om Feng Shui og kinesisk filosofi.

Mitt første møte med den kinesiske filosofien kom med Feng Shui på slutten av 90-tallet. Jeg endte opp med å studere dette over 4 år. I Feng Shui anvendes den kinesiske filosofien på omgivelsene – på boliger, hjem, hager og bygninger. Her ser vi muligheter for å få å få maks glede av våre omgivelser. Vi ser på elementer som valg av farger, materialer og møblering slik at vi støttes i å nå våre mål.

Spiritualitet er en viktig og naturlig del av mitt liv, og jeg synes det er viktig å lære og utvikle meg. Jeg begynte på Astarte Inspiration eller «Märtas engleskole» i 2012 og gikk der i to år. Der lærte jeg disiplinene healing og reading. Gjennom dette lærte jeg også mer om kommunikasjon og å lytte innover til min egen sannhet – nyttig i min daglige jobb!

Arbeidserfaring

Mitt yrkesaktive liv har dreid seg om omsorg, behandling og ledelse.

 • Akupunktør i eget firma 1. juli 2016 – d.d.
 • Styremedlem i Akupunkturforeningen 2015 – 2017
 • Akupunktør og medeier i Markveien Naturmedisinske Senter 2005 – 2016
 • Hovedtillitsvalgt Norsk Sykepleierforbund, Rikshospitalet 1999 – 2001
 • Sykepleier, Rikshospitalet 1996 – 2007
 • Skuespiller og praktikant Stella Polaris 1989 – 1991

Utdanning

 • Diverse akupunkturfaglige kurs fra 2005 – dd
 • Astarte inspiration reading og healing 2012- 2014
 • Akupunkturhøgskolen, videreutdannelse i akupunktur til barn 2006 -2007
 • Akupunkturhøgskolen, 3 1/2 årlig utdannelse for helsepersonell 2002 – 2005
 • Nordisk Feng Shui Skole 1999 – 2004
 • Sykepleierhøgskolen i Sør -Trøndelag, grunnutdanningen1992 – 1995

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om akupunktur så ta gjerne kontakt! Jeg pleier å svare raskt tilbake på post@vibekeklev.no telefon 91388595 , via messenger på Facebook eller på Instagram.

Ønsker du å bestille time?

Scroll to Top