Kurs i Feng Shui

Feng Shui handler om å innrede hjemmet ditt slik at sjelen og føler seg hjemme. Da kan også kroppen slappe av og du får du en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg. Det handler ikke bare om å lage et interiør som er pent å se på. Selv om det estetiske også er viktig. «Ingenting er god Feng Shui om det ikke også er behagelig å se på» heter det.

I tillegg til å lage generelt støttende omgivelser skal vi gå inn på helt spesifikke livsområder som karriere, relasjoner, velstand, helse m.m. Kunsten er å tilpasse tilpasse livsområdene slik at det matcher med slik du egentlig ønsker å ha det. Vi vil gå i dybden på dette slik at du finner hvilke livsområder som er viktigst å jobbe med for deg akkurat nå. Og du vil lære hva du kan gjøre, rent konkret for å få det til.
Hjemmet er et speilbilde på oss selv – når vi gjør Feng Shui endringer i hjemmet, legger vi til rette for at ringvirkninger i livet kan oppstå.

På kurs i Feng Shui lærer du: 

  • Grunnleggende prinsipper i Feng Shui: litt historie, Yin og Yang, de fem elementer, ulike former for qi (energi) og hvordan legge til rette for god qi, møblering etter formskole, litt om farger.
  • Liten guidet meditasjon for å komme i kontakt med hva som er viktigst for deg akkurat nå.
  • Rydding og rensing – uten stress og press (ja, det er faktisk mulig)
  • Kart for 9 ulike livsområder og hvordan du kan aktivere disse.

Når du har vært på kurs får du også tilbud om individuell oppfølging via Skype til redusert pris. Feng Shui veiledning på skype i etterkant av kurset til rabattert pris kr 750 pr time (ordinær pris 900 kr pr time.)

Dato 3.februar 2019 kl 10-16
Adresse er: Dronningensgate 23, 3.etg, (hos Medisinsk Yoga og Mindfulness – ringeklokke 312)

Pris: kr.1100
Ved påmelding før 10.1. 2019 kr 950

Kursholder: Vibeke Klev, akupunktør, feng shui konsulent mm.
Kontakt: Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål ang kurset: post@vibekeklev.no eller tel 913 88 595