Finn dine beste elementer med kinesisk astrologi

Du har kanskje hørt om de fem elementene og vet hvordan disse brukes innen helse? Vann, tre, ild, jord og metall kan du også aktivere i din markedsføring, med å bruke visse farger, gjennom ulike aktiviteter med mer. Jeg viser deg hvilke elementer som støtter deg mest, og hvordan du kan aktivere de elementene som er bra for deg!

Har du det best når du boltrer deg som fisken i vannet, eller er det gjennom å følge din glødende lidenskap at du får frem det beste i deg?  Hva er det egentlig som gjør deg sliten, og hvordan kommer du i en god flyt igjen? 

Jeg regner med at du kjenner til yin og yang? I den kinesiske filosofien er naturens rytmer organisert gjennom både yin og yang og videre gjennom de fem elementene. Dette benytter vi i den kinesiske medisinen når vi diagnostiserer og velger behandling. Elementene  kan enkelt implementeres og tas i bruk i alle livets områder. Det gjør vi med Feng Shui og i kinesisk astrologi.

Hva er dine beste egenskaper, og hvordan får du dem frem? Kanskje du trenger en impuls til å gjøre det du egentlig alltid har drømt om? Ofte er det enkle justeringer som skal til for at du kommer i bedre flyt og i gang med et bedre liv. Det er ikke lett å se deg selv klart, men den kinesiske astrologien gir ofte en umiddelbar gjenklang av gjenkjennelse: «åh – jeg har alltid elsket rosa, men har ikke turt å bruke det» eller «jeg får puste når jeg er ved havet».

Fra det kinesiske horoskopet vil du få rede på hvilke elementer som gir deg påfyll, og hva det er som tapper deg. Jeg finner svar på om du har tendens til å stagnere, og hva som da skal til for å skape bevegelse. Hvis du derimot tenderer til å tappes finner jeg hva som kan gi nødvendig påfyll. Du får vite hvilke av de fem elementer du skal aktivere for å få støtte som passer best for akkurat deg, og innspill på hvordan du kan gjøre det. Ved å kjenne dine støttende og tappende elementer kan du bevisst gå i gang med å bruke farger på klær og omgivelser, og gjøre ulike aktiviteter som gir energi og balanse.

For å sette opp et kinesisk horoskop trenger jeg klokkeslett og dato da du ble født. Deretter gjør vi en avtale om å møtes. Dette kan også foregå på skype.

Du kan bestille horoskop ved å kontakte meg på mail: post@vibekeklev.no eller telefon 913 88 595

«Jeg er så glad for at jeg tok en kinesisk astrologi konsultasjon med Vibeke Klev. I løpet av konsultasjonen med Vibeke fikk jeg hjelp til å velge farger og symboler som jeg med fordel kunne bruke i min branding. Dette var både gøy, inspirerende og et skikkelig løft for hvordan jeg valgte å uttrykke meg i all min markedsføring og kommunikasjon. Vibeke ga meg også masse ekstra tips som ga meg masse klarhet! Anbefales virkelig!»

Jorunn Krokeide jorunnkrokeide.no