Feng Shui for romatikk

Den 14 februar hadde jeg en live Valentis-sending på Facebook og tema var Feng Shui for romatikk. Men romantikk er jo ikke noe man bare ønsker seg en gang i året. Derfor vil jeg gjerne dele hvordan vi med Feng Shui kan booste den romantiske delen av livet vårt. Uansett årstid.

Mine 3 tips raskt oppsummert:

❤️❤️ Feng Shui for romantikk ❤️❤️

Mine tips:

1) Lokaliser relasjonshjørnet (jeg forklarer i videoen hvordan du finner det) og aktiver det! Opprydding og god belysning er aldri feil.

2) Arranger saker og ting i par. I videoen forklarer jeg om mandarin-ender men du kan bruke alle slags ting og arrangere det to og to i par: to blomsterpotter ved siden av hverandre i vinduskarmen, bodylotion og såpe ved siden av hverandre på badet osv osv. Pass på at ingen står ensom og alene.

3) Se på omgivelsene dine med nye øyne – har du et bilde som representerer ensomhet og avvisning? Det kan være bilde av en kvinne med ryggen til (at man snur ryggen til noe representerer avvisning) eller en person som står for seg selv og alene. Ofte er man så knyttet til slike «tema»-bilder at man legger nesten ikke merke til dem lenger, de har blitt en del av livet ens. Dermed også et del av det du erfarer at manifesterer seg i livet ditt. Tenk gjennom og kjenn etter – hvordan ser du for deg at ditt ideelle forhold er akkurat nå? Hva er det du ønsker deg?  Bytt det ut med et som representerer det forholdet du vil ha

…..og en ting til: har du rot og skrot liggende etter eksen? Rydd opp, gi slipp på det og skap åpning for det nye! ?

Kom gjerne med spørsmål hvis du har ?

Interessert i feng Shui?

Kanskje du har lyst til å lese dette:

God Feng Shui for babyer

Feng Shui