Feng Shui kurs

Feng Shui handler om å innrede hjemmet ditt slik at sjelen føler seg hjemme. Da kan også kroppen slappe av. Du får dermed en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg. Innredningens kunst handler ikke bare om å lage et interiør som er pent å se på. Men det estetiske er også viktig. «Ingenting er god Feng Shui om det ikke også er behagelig å se på» heter det.

Du vil altså lære hvordan du kan lage generelt støttende omgivelser. Vi skal også gå inn på spesifikke livsområder som karriere, relasjoner, velstand, helse m.m. Da kan du få et klarere bilde av om livsområdene matcher med slik du egentlig ønsker å ha det i livet ditt. Du vil lære hva du kan gjøre, rent konkret for å få det til. Hjemmet er et speilbilde på oss selv – når vi gjør Feng Shui endringer i hjemmet, legger vi til rette for at ringvirkninger i livet kan oppstå.

Hva lærer du på Feng Shui kurs ?

Kurset legges opp slik at alle skal få god anledning til å komme med spørsmål.  Du skal få tak i det som er viktigst å jobbe med for deg akkurat nå. På kurs i Feng Shui lærer du:

  • Grunnleggende prinsipper i Feng Shui: litt historie, Yin og Yang, de fem elementer, ulike former for qi (energi) og hvordan legge til rette for god qi, møblering etter formskole, litt om farger.
  • Hjelp med å komme i kontakt med hva som er viktigst for deg akkurat nå.
  • Rydding og rensing – uten stress og press (ja, det er faktisk mulig)
  • Kart for 9 ulike livsområder og hvordan du kan aktivere disse.

Når du har vært på kurs får du også tilbud om individuell oppfølging via Skype til redusert pris: Feng Shui veiledning på skype i etterkant av kurset til rabattert pris kr 750 pr time (ordinær pris 1090 kr pr time.)

Dato: søndag 5. mai kl 10-16

Adresse: Dronningensgate 23, 3.etg, (hos Medisinsk Yoga og Mindfulness – ringeklokke 312)

Pris: kr.1300 Ved påmelding før 1.4. kr 1100

Kursholder: Vibeke Klev, akupunktør, feng shui konsulent mm.

Kontakt: Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål ang kurset: post@vibekeklev.no eller tel 913 88 595

Påmelding HER