Akupunktur Oslo - Vibeke Klev

Velkommen til akupunktur med mer i Oslo sentrum!

Når du føler deg litt sterkere, sunnere og roligere,

kan du få mer overskudd til det som er godt og riktig for deg.

Mine behandlinger er trygge og bivirkningsfrie.

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som aktiverer kroppens egne helbredende prosesser. På en naturlig måte bidrar akupunktur til mer harmoni og balanse. Dette påvirker hele deg – når du føler deg litt sunnere, sterkere og roligere kan du få mer kontakt med det som er godt og riktig for deg. Akupunktur har vært praktisert i flere tusen år.

Med mer

Feng Shui

Feng Shui

Med Feng Shui kan du tilrettelegge omgivelsene slik at sjelen har det godt. Det handler om å skape harmoni og balanse slik at hjemmet blir til støtte for oss og det vi ønsker oss i livet.

Reading

Du får spirituell informasjon om livet ditt og readingen kan bringe klarhet til områder du ønsker å ta fatt i.

Healing

Healing er ordløst energiarbeid. Du hviler mens jeg jobber rundt deg, det handler om å gi rom for vekst.
Akupunktur Oslo

Min bakgrunn

I 2005 var jeg ferdig utdannet  fra Akupunkturhøgskolen i Oslo og har siden hatt stor glede av å kunne hjelpe folk med naturlig, levende medisin. I 11 år var jeg medeier i og hadde min praksis ved Markveien Naturmedisinske Senter på Grünerløkka i Oslo. Jeg er også offentlig godkjent sykepleier og har tidligere jobbet på Rikshospitalet. Ellers har jeg studert Feng Shui over 4 år og lært reading i en 2 årig utdannelse.   

Akupunktur med mer

akupunktur oslo Akupunktur med mer, akupunktør Vibeke Klev  tel 91388595

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om akupunktur så ta gjerne kontakt! Jeg pleier å svare raskt tilbake på post@vibekeklev.no telefon 91388595 , via messenger på Facebook eller på Instagram.

Ønsker du å bestille time?

Rull til toppen